onsdag 11 april 2012

Det är på landet det händer

Om nu någon skulle tro att man har tråkigt och att ingenting händer på landet, så tror den helt fel. För det är här på landet som det händer.

Idag t ex så har jag haft en mindre brandsvåda i köket, det var väl lite oplanerat kan man säga. Min granne och jag satt och fikade och myste med levande ljus och vedspisen knastrande i köket, när vi fick för oss att gå in i rummet bredvid för att mäta med tumstock och planera för ny dörröppning, flytt av platsbyggt skåp, bygga igen nuvarande dörr och flytt av trappen (som sagt, det är här det händer saker och allt detta kommer säkert göras i ett svep också). Jag fick en känsla bara och gick in i köket igen och - ja, där försigick en mindre brandsvåda på köksbordet. Inget roligt, men det hade kunnat gå värre.

Idag upptäckte jag även ett nytt trädgårdsprojekt, även detta oplanerat. I allt regnande, det har regnat i princip i två dagar nu, så har ett mindre träd eller en större gren (beror på hur man vill se det) gått av. Som tur är har jag ju en motorsåg. Fast jag har bara inte vågat använda den än...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar